HVAD ER DER SKET TIDLIGERE:

ÅBNING AF SÆSONEN
Søndag d. 30. april kl. 12 - 16
Det blev igen en eftermiddag med besøg af gamle køretøjer samt stationære motorer i forskellige afskygninger. Museet tilbød fri entre til fører og evt. 1. passager til dem, der var kørende i eller på, eller havde medbragt noget af ovennævnte. Der var derforuden 2 pølser og en øl/vand til føreren.
Museet var godt fyldt op med såvel biler, traktorer, knallerter samt ca. 300 gæster, der også nød det rimelig gode vejr!
 
GENERALFORSAMLING (FOR MEDLEMMER AF MUSEET) D. 22. MARTS 2017 KL. 19
Svend Hansen fra Tørring fortalte efter generalforsamlingen omkring sin bog: "En bondedrengs erindringer", bl. a. om en elektricitetsfri barndom og bl. a. om, hvordan han vandt en roehakningskonkurrence.

INFO- DAG d. 4. marts kl. 10 - 12
Frivillige ildsjæle og andet godtfolk efterlyses!
Vi mangler folk til at hjælpe os på Hjortsvang Museum med f. eks. vedligeholdelse, nye udstillinger, rengøring, havearbejde, arrangementer og m. m.
Vi indbyder til en orienteringsdag LØRDAG D. 4. MARTS KL. 10 - 12 , hvor vi byder på en kop kaffe og viser museet frem.
Hør om glæden ved at være frivillig!
Velkommen!
Bliv medlem af museet eller forny dit medlemskab denne dag!
DER KOM DESVÆRRE IKKE MANGE NYE FRIVILLIGE, SÅ DER ER STADIG MULIGHEDER!Arrangementer

I 2017:

 
HØSTFEST lørdag d. 19. august kl. 11 - 17
Høstskuespillet, (kl. 13), bærer i år titlen "REFORMATIONEN", i anledning af 500 året for Martin Luthers opslag af 95 teser, der blev starten herpå.
Vi får besøg af Mosegaardens Modeltraktorklub, der viser et udpluk af deres samling.
Desuden vil der være forskellige gøremål, som man gjorde det i de gode gamle, på mange måder mere besværlige, dage, men så sandelig mere sociale end i dag, hvor deltagerne i høsten, (der høstes på museumsmarken kl. 14.30), og dermed høstfesten kan begrænses til bondemanden, en mejetærsker og måske får traktoren og sandsynligvis også konen lov at feste med.
Denne dag vil Tørring og Omegns Havekreds samtidigt afholde "PLANTEBYTTEMARKED" m.v. på Vroldgaards /museumgaardens gårdsplads, og åbningstiden er i denne anledning udvidet.

Middelalderfestivalen på Fængslet i Horsens d. 25. og 26. august
Vi deltager igen med vores hørværksted, så kig ind til os!

STORE ÆBLEDAG lørdag d. 23. september kl. 10 - 16
Her er der igen mulighed for at medbringe egne æbler, og danne dem om til den skønneste saft ved hjælp af museet gamle udstyr, og med vejledning fra museets frivillige.
OBS! Plantebyttemarkedet er flyttet til d. 19. august

LILLE ÆBLEDAG d. 20. oktober kl. 10 - 15
Vi holder igen åbent fredag i efterårsferien, hvilket giver en ekstra chance for at komme med egne æbler, og lave dem til den skønneste saft ved hjælp af museets gamle maskiner og med vejledning fra museets frivillige.
 
JULESTUE søndag d. 3. december kl. 13 - 16
Julestuen med blandt andet boder, tombola, gløgg og æbleskiver.
Hjortsvang Museum | CVR: 31804647 | Bækvej 20, Hjortsvang, 7160 Tørring - Danmark | Tlf.: 75 67 64 55 | kontakt@hjortsvangmuseum.dk